1. Recht op retour en teruggave
  Je hebt 15 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen. Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en onbeschadigd. U kunt producten die u hebt aangeschaft op porsie.nl (webshop) niet retourneren als deze al gebruikt zijn.                                                                                                                                                  
 2. Levering/handelingskosten
  Wij bezorgen de producten binnen Nederland, zolang de voorraad strekt. De levertijd van een Product bedraagt in de regel drie werkdagen vanaf de besteldatum. De bezorgkosten zijn € 3.00
 3. Prijzen
  De prijzen op het moment van bestelling van een product zijn van toepassing (zolang de voorraad strekt). Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW.

  4. Actiecodes. Porsie behoud zich het recht voor actiecodes te weigeren, indien Porsie vermoed dat deze frauduleus of door een fout vertrekt zijn. In dat geval zal Porsie u zo spoedig mogelijk daarover inlichten.

  5. Eigendomsvoorbehoud
  De producten blijven eigendom van Porsie tot het volledige factuurbedrag door u is voldaan , en door ons is ontvangen.

  6. Bescherming van persoonsgegevens
  De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van de bestelling worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling eventueel doorgegeven aan ondernemingen die met ons zijn gelieerd of bedrijven die een deel van onze dienstverlening uitvoeren. Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Porsie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief zal Porsie uw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. Indien u geen prijs stelt op ongevraagde reclame van Porsie (e-mail) kunt u zich te allen tijde afmelden en bezwaar maken tegen het verdergaand gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële communicaties, door dit schriftelijk mede te delen via info@porsie.nl. De mogelijkheid tot afmelden wordt u tevens geboden in elke relevante e-mail van Porsie.

  7. Garantie
  Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

  8. Algemene bepalingen

     – PORSIEbakjes kunnen in de afwas machine.

     – PORSIEbakjes kunnen NIET in de magnetron of oven.

     – PORSIEbakjes moeten alleen gebruikt worden voor het vullen met Voedsel.

     – PORSIEbakjes zijn Foodproof,

     – PORSIE raad de klant aan regelmatig het gewicht te checken met een BMI check.

     – PORSIE geeft geen garantie tot afvallen, het helpt de klant bij Gewichtscontrole en heeft een adviserende rol.

     – PORSIE adviseert de klant om dagelijks gevarieerde keuzes te maken uit de schijf van vijf.

     9. Toepasselijk recht
     Op al onze producten gelden de algemene voorwaarden.
     Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.